Welkom bij Belly Dreams

Exclusieve Collecties ontworpen voor alle vrouwen in alle fases en op iedere leeftijd!

Belly Dreams staat voor het moederschap en alle hobbels die hierbij komen kijken. Voor je zwangerschap, tijdens je zwangerschap en niet geheel onbelangrijk hierna. De producten die je hier kunt vinden zijn met name gericht op Belly Bandit. Een Amerikaanse productlijn die vanaf nu dus ook in Nederland te verkrijgen is en wel op deze webshop! 

Niemand begrijpt namelijk wat een vrouw nodig heeft beter dan andere vrouwen zelf. Belly Bandit is een Amerikaans bedrijf in de handen van 3 vrouwen/moeders. Er wordt veel aandacht besteed aan ieder klein detail van alle producten. Onderzoeken en testen is hierin noodzakelijk. Ze praten met moeders net als jij en zijn voortdurend de producten aan het verfijnen en toevoegen. 

Het product gaat van beroemdheden naar winkel eigenaren en zelfs je buurvrouw is het geheim van Belly Bandit aan het ontdekken. Belly Bandit is de top post-zwangerschap shapewear collectie en is aanbevolen door artsen, verpleegkundigen, ziekenhuizen, fitness-experts en natuurlijk, nieuwe moeders. 

We hopen dat u kunt gaan genieten van deze producten. Geef ons uw feedback, deel uw succes met vrienden en familie en hou ons op Facebook en deze webshop in de gaten voor nieuwe producten en aanbiedingen.

uitgelichte producten

Geen uitgelichte producten gedefinieerd